Essence make-up Fantasia kerst 2012


Voor de december maand komt Essence make-up weer met een limited edition lijn, namelijk de Fantasia collectie voor kerst 2012. Dit keer zijn de producten geïnspireerd op een sprookjeswereld vol met magische kleuren.

Essence make-up Fantasia collectie voor kerst 2012 bestaat voornamelijk uit intense kleuren met metallic effecten zoals paars, wijnrood en koraal maar ook uit een aantal nude tinten. De lijn varieert van nagellak tot aan glinsterende steentjes om je ogen mee te versieren.

Eyeshadow


Voor de liefhebbers van opgemaakte ogen komt Essence make-up met 3 tinten Eyeshadow. De oogschaduw is verkrijgbaar in 3 metallic tinten, namelijk in paars, zilvergrijs en zacht beige voor de prijs van 1,99 euro.

Metallic liner


Om je ogen helemaal af te maken, kun je gebruik maken van de Metallic liner. De eyeliner van 1,89 euro bestaat in de kleuren grijs en paars en belooft een fantastische metallic glans.

Lip lacquer


In deze nieuwe Fantasia collectie wordt ook aan de lippen gedacht. De nieuwe Lip lacquer verschijnt in de kleuren rood en koraal voor de prijs van 1,99 euro.

Multi colour highlighter


De Multi colour highlighter van Essence belooft je gezicht, hals en decolleté een subtiel accent en een perfecte finish te geven. De poeder is jammer genoeg alleen verkrijgbaar in de tint 01 Elf yourself en kost 2,99 euro.

Nail polish


In een nieuwe make-up lijn mag nagellak natuurlijk niet ontbreken. Deze collectie bevat 4 kleuren, namelijk, rood, pastel roze, paars en koraal zijn te koop voor 1,89 euro per stuk.

Eye jewels

Als je iets bijzonders wilt tijdens de feestdagen kun je de Eye jewels proberen. Deze glinsterende steentjes zijn alleen verkrijgbaar in de kleur 01 Sparkling like a fairy voor de prijs van 1,59 euro.

Ik vind de nieuwe make-up collectie van Essence eigenlijk niet zo heel bijzonder. De producten zou ik ook niet snel proberen, omdat ik niet zo dol ben op de meeste kleuren uit deze lijn. Ik ben wel benieuwd naar jouw mening over de Essence make-up Fantasia collectie voor kerst 2012?

[bawlu_buttons]