Essence make-up lente en zomer 2012


In maart is het weer zo ver, het assortiment van Essence make-up krijgt een update voor lente en zomer 2012. Naast dat er heel wat nieuwe producten op de markt komen, gaan er ook een aantal andere artikelen uit het assortiment, dit betekent 50 procent korting!

Vanaf maart 2012 voegt Essence make-up nieuwe lente- en zomerproducten toe aan het vaste assortiment. Je hoeft niet bang te zijn dat je de nieuwe producten over het hoofd ziet, want vanwege de knallende kleuren vallen ze absoluut op. De collectie wordt flink uitgebreid met tientallen nieuwe producten, ik heb er hier een aantal voor je op een rijtje gezet.


Vooral de nieuwe kleuren oogschaduw en nagellakjes uit de Colour & Go lijn zijn erg kleurrijk en daarom bijna niet te missen. Ook qua lipgloss ben je bij Essence make-up aan het goede adres, naast de 5 nieuwe marble varianten worden er ook een aantal nieuwe tinten aan de lijnen Stay With Me, Glossy Lipbalm en de XXL Shine Lipgloss toegevoegd. De 2 setjes met ieder 3 mini glosjes zijn altijd handig om in je tas te hebben


Producten die minder fel van kleur zijn, maar zeker niet minder mooi, zijn de artikelen uit de Essence My Base lijn. De lijn bestaat uit verschillende basis make-upproducten in handige tubetjes. Ook de soufflé blush is nieuw in verkrijgbaar in 3 tinten. Ze lagen al even in de winkel als trend editie, maar vanaf maart horen de get BIG lashes mascara’s ook tot het vaste assortiment. Het wimperpoeder wat vorig jaar voorbij kwam in de Vampire’s Love collectie is nu ook vast in het assortiment opgenomen.


Verder wordt het assortiment nog aangevuld met verschillende oogpotloden, lippenstiften en lipliners. Een product wat absoluut op mijn lijstje staat is de I Love Runway highlighter, dit is een highlighter in de vorm van een gemakkelijke draaipen. Als laatst bevat de assortiment update een aantal nieuwe kwastjes, een pincet en een make-uptasje.

Van de nieuwe kleuren oogschaduw, oogpotloden en nagellakjes ben ik niet echt weg, die zijn mij toch net iets te fel. De nieuwe basisproducten en de I Love Runway highlighter lijken me wel erg fijn in gebruik. Welke nieuwe producten uit het Essence make-up assortiment voor lente en zomer 2012 vind jij leuk?