Essence make-up Vintage District winter 2013


Kortgeleden kwam het goedkope beautymerk al met de Snow Jam lijn, maar nu ligt bijna de Essence make-up Vintage District collectie voor winter 2013 in de winkel. De lijn bestaat voornamelijk uit retro kleuren die zorgen voor een puur vintagegevoel.

De Essence make-up Vintage District collectie voor winter 2013 is een combinatie van hippie en streetlooks die de bohemian stijl ontmoeten. Daarom zie je vooral de tinten roestbruin, petrol, grijs, perzik en bruin in diverse producten langskomen. De producten zijn vanaf half februari tot eind maart verkrijgbaar.

Eyeshadow
Voor de liefhebbers van opgemaakte ogen komt Essence make-up met 3 tinten Eyeshadow. Je kunt kiezen voor de 01 I’m so retro, 02 shopping at portobello road en 03 get arty voor 1,99 euro per stuk. Daarnaast maakt het gespikkelde design de producten net even wat leuker.

Gel Eyeliner SetOm je ogen helemaal af te maken, kun je gebruik maken van de Gel Eyeliner Set. De potjes eyeliner met een kwastje bestaan in de kleuren 01 shopping at portobello road en 02 get arty voor de prijs van 2,59 euro.

Duo Lipstick & Gloss


In de Vintage District collectie wordt extra aandacht aan de lippen besteed. Zoals de naam Duo Lipstick & Gloss al zegt, bestaat het product uit een lippenstift en een lipgloss in dezelfde kleur. De varianten zijn verkrijgbaar in de tinten 01 vintage peach en 02 antique pink voor 2,99 euro.

Multi Colour Blush


De Multi Colour Blush van Essence belooft te zorgen voor een perfecte teint. De poeder is jammer genoeg alleen te koop in de tint 01 it’s popul-art en kost 3,39 euro.

Nail Polish

In een nieuwe make-up lijn mag nagellak natuurlijk niet ontbreken. Deze collectie bevat 4 kleuren Nail Polish, namelijk, 01 vintage peach, 02 shopping at portobello road, 03 antique pink en 04 get arty voor de prijs van 1,89 euro per stuk.

Top Coat Gel Look

Om je gelakte nagels goed te beschermen kun je kiezen voor de Top Coat Gel Look van 1,79 euro. Dit hoogglanzende product geeft een gelfinish en is volgens het merk ideaal voor het beschermen van je nagelcreaties.

Nail Art Decoration Kit


Tot slot is er nog iets bijzonders voor de creatievelingen onder ons. Met de Nail Art Decoration Kit kun je namelijk zelf met behulp van glitters, lovertjes of parels een nageldesign creëren. Voor 2,59 euro kun je kiezen uit de varianten 01 something g-old – something new en 02 designer for a day.

Ik vind de collectie van Essence eigenlijk niet zo mooi. Dat komt omdat ik helaas niet zo dol ben op de meeste kleuren uit deze lijn. Ik ben wel benieuwd naar jouw mening over de Essence make-up Vintage District collectie voor winter 2013.