Essie nagellak Resort collectie 2011


De Essie nagellak Resort collectie 2011 bestaat uit vier kleuren die geïnspireerd zijn op Afrika. De vier kleuren zijn voorzien van leuke namen, die goed bij de collectie passen. De twee groenachtige kleuren zijn opvallend, maar de roze kleuren hebben wel heel veel gelijkenis.

In de Essie nagellak Resort collectie 2011 is Fair Game de kleur die er echt uit springt. De kleur wordt betoverend platina genoemd, maar lijkt een grijs groene kleur. De roze kleur heeft een glinstering en is daarom anders dan de meeste nagellakkleuren. Deze glinsterend poppy nagellak heeft de grappige naam Your hut or mine, die perfect bij een safari past.


Om het vrije gevoel van Afrika, safari’s en landschappen te vergroten is er ook de Lion Around nagellak. Dit is wederom een roze kleur, maar dan met een parelglans. De kakigroene nagellak is Da Bush, een lak die er op het eerste gezicht mat uit ziet. Het leukste aan deze collectie vind ik de namen, minder te spreken ben ik over de nieuwe kleuren. Ik vind de roze kleuren teveel op elkaar lijken en de andere twee kleuren zijn niet voor mij weggelegd. Wat vinden jullie van deze Resort collectie van Essie?