Essie nagellak zomer 2011


De zomer collectie van Essie nagellak voor 2011 heet Escape with colour, en bestaat uit zes nieuwe gedurfde kleuren. De inspiratie voor de nagellak komt uit Brazilië.


De Essie nagellak collectie voor zomer 2011 bevat twee oranje tinten. De eerste heet Braziliant, een kruising tussen Brazilië en briljant. Het is een vrolijke zomerse kleur met een glinstering erin. De andere tint Meet me at sunset is, zoals de naam al doet vermoeden een wat donkerdere tint oranje.

Absolutely shore is een zachte, zeeschuim groene kleur die een beetje naar grijs neigt. Smooth sailing is ook geïnspireerd door de zee, het is een azuurblauwe kleur met parelmoer glans.

Tot slot bevat de collectie nog twee vurige kleuren. Super Bossa Nova is een felle fuchsia tint met een glinstering erin en Too too hot is een diepe koraalrode kleur.

Ik vind de complete collectie van Essie nagellak voor deze zomer erg leuk. Oranje nagellak vind ik sowieso mooi. Absolutely shore vind ik de mooiste kleur, die zou ik best willen hebben. Super Bossa Nova vind ik iets te heftig.