Gemakkelijk een shoplijst maken met Mijnshoplijst.nl

Mijnshoplijst-eigen-online-shoplijst
Online shoppen, shoppen en nog meer shoppen. Dit is iets wat ik graag doe en ik weet dat vele van jullie dit ook doen. Het probleem is dat er meer leuke producten zijn dan het geld dat ik heb om uit te geven.

Wat ik vroeger deed was verschillende websites bezoeken en alle leuke items opslaan in mijn favorieten of de links in een Word document. Wat ik nu doe is een persoonlijke shoplijst maken via Mijnshoplijst.nl. Dit is een online tool waarmee je heel gemakkelijk producten uit verschillende webshops in één overzicht kunt zeten.

Je kunt via Mijnshoplijst.nl je eigen persoonlijke shoplijst maken en deze eventueel delen met vrienden of familie. Met Mijnshoplijst.nl creëer je een visueel overzicht van jouw favoriete producten en kun je met één klik direct naar de productpagina van de webshop.

Hieronder een korte introductievideo. Maak jij al gebruik van Mijnshoplijst.nl? Wat vind je ervan?

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”19445″]