Glitternagellak makkelijk verwijderen


Nagellak gaat er soms behoorlijk lastig af. Glitternagellak is al helemaal een ramp, maar met deze tips kun je je glitternagellak makkelijk verwijderen.

Nagellak verwijderen is normaal al een vervelend klusje, maar met glitternagellak is het helemaal verschrikkelijk. Je watjes gaan pluizen, de glitters blijven zitten en je moet heel lang wrijven wil je alle glitters weg krijgen. Met deze trucs kun je je glitternagellak voortaan wel snel verwijderen!

Aceton

Gebruik een remover waar aceton in zit. Deze stof verwijdert je nagellak sneller en beter, maar is niet goed voor je nagels. Ze worden er wat droger en brozer van. Als je sterke nagels hebt, is een nagellakremover met aceton meestal geen probleem. Maar zwakke nagels zijn beter af zonder deze stof. Ook als je sterke nagels hebt is het beter om de nagellakremover met aceton alleen te gebruiken voor de hardnekkigste nagellak. Bijvoorbeeld die met glitters!

Aluminiumfolie

Maak een watje of wattenbolletje helemaal nat met nagellakremover. Aceton of geen aceton, zorg dat het watje doordrenkt is. Leg het op je nagel en wikkel er daarna stevig een stukje aluminiumfolie omheen. Dit doe je bij elke nagel. Daarna wacht je ongeveer 4 minuten. Het duurt even, maar die tijd was je ook minimaal kwijt geweest als je het op de normale manier zou proberen. Na 4 minuten wachten haal je de aluminiumfolie eraf en wrijf je het watje van je nagelriem tot aan de tip. De glitternagellak is nu helemaal van je nagels.

Verzorgen

Na het verwijderen van de glitternagellak zijn je nagels en nagelriemen vaak een beetje droog. Dit kan komen doordat je aceton gebruikt hebt, maar ook de remover zonder aceton droogt een klein beetje uit. Gebruik daarom altijd een lekkere handcrème die ook je nagels verzorgt of een beetje nagelolie. Wacht ook even met het opdoen van een nieuwe laag nagellak. Je nagels hebben even lucht nodig om te herstellen. Na een dag kun je ze weer van een mooi kleurtje voorzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.