4 goedkope parfums


Op zoek naar een lekker geurtje voor een leuke prijs? Ik heb hier 4 goedkope parfums voor je op een rijtje gezet.

Het liefst dragen we elke dag een lekker geurtje, helaas zijn deze vaak wel vrij prijzig. Mijn favoriete geuren zijn Elle en Parisienne van Yves Saint Laurent en ook een flesje Ma Dame van Jean Paul Gaultier ontbreekt niet in mijn kast. Mocht je niet zo veel geld willen uitgeven aan een geurtje of even krap bij kas zitten vind je hieronder 4 keer goedkope parfums.


De parfums hierboven zijn allemaal goedkoper dan €20. Het enige nadeel van een goedkoper geurtje vind ik dat de geur sneller weg is, maar aangezien de parfum niet zo duur is kun je best wat meer op sprayen.

Replay heeft verschillende goedkope geurtjes, hierboven zie je de eerste Replay geur, hier zit 20 ml in en deze kost €15,95. Naast Replay staat het geurtje Nice van XX by Mexx, de geurnoot in dit parfum is erg fruitig. In het flesje zit 20 ml en is te koop voor €16,95.

Het merk Bruno Banani heeft ook verschillende lekkere geurtjes voor weinig geld. Magic Woman is een bloemige geur en kost €16,65. Als laatst een heel zoet geurtje wat ik een beetje naar snoepjes vind ruiken, Puma Flowing. Voor €17,70 koop je een flesje van 30 ml.