Gosh make-up herfst 2012


Gosh make-up komt voor herfst 2012 met een aantal nieuwe producten. Voor dit seizoen introduceert het merk uiteenlopende items die bestaan uit verschillende kleuren, zoals blauw, roze, paars, bruin en rood.

Boombastic XXL volume mascara


Volgens Gosh geeft deze mascara je wimpers veel volume dankzij het handige borsteltje. Daarnaast schijnt de Boombastic XXL volume mascara te zorgen voor gescheiden, lange en krullende wimpers. Het product is wel alleen in de kleur zwart verkrijgbaar en kost 11,49 euro.

Catchy Eyes Mascara


Gosh make-up komt deze herfst met een tweede mascara namelijk de Catchy Eyes Mascara. Dit product zorgt volgens het merk voor een katachtige blik en is gemakkelijk in gebruik. De mascara hoeft niet in meerdere lagen aan te worden gebracht en belooft niet te klonteren. Het item is in de kleur zwart voor 11,49 euro te koop.

Volume Lip Shine


Verder worden er ook een aantal nieuwe kleuren lip gloss met een volume effect geïntroduceerd. Gosh Volume Lip Shine bevat jojoba-olie en shea butter die je lippen voeden en een glans geven. Volume Lip Shine bevat geen parabenen en is te koop voor 9,49 euro in 6 tinten, namelijk Cherry blossom, Tea Rose, Juicy Orange, Red Stilletto, Rasperry Galore en Nude.

Smokey Eyes Palette


Oogschaduw kan natuurlijk niet ontbreken bij liefhebbers van make-up. Daarom komt Gosh met 4 Smokey Eye Palettes met verschillende kleurencombinaties zonder parfum of parabenen. Voor het gemak bevat ieder doosje een handig stappenplan waarmee je de beste smokey eyes kunt creëren. De oogschaduw is in de kleuren blauw, zwart, bruin en dieppaars voor 11,49 euro verkrijgbaar.

Nail Lacquer


Bij de nieuwe producten van Gosh komen we ook nagellakjes tegen. De Nail Lacquer heeft een dunne textuur en heeft volgens het merk een handig kwastje voor het gemakkelijk aanbrengen van de lak. Daarnaast schijnt het product snel te drogen en geeft het een behoorlijke dekking. Dit seizoen zijn 5 nieuwe kleuren geïntroduceerd, genaamd: Galaxy, Holographic Hero, Spot On! Pink, Lazy Green en With a Twist. De nagellakjes kosten 7,29 euro per stuk.

Intense Eye Liner Pen


Om je ogen helemaal af te maken, kun je de Intense Eye Liner Pen op je oogleden aanbrengen. Deze eyeliner, gemaakt op waterbasis, is in 5 kleuren verkrijgbaar en kost 8,79 euro. De gladde en zachte applicator zorgt voor het gemakkelijk en precies aanbrengen van een fijn lijntje. Het product is te koop in zwart, grijs, bruin, donkergroen, paars en blauw voor 8,79 euro.

Ik vind het een beetje vreemd dat Gosh niet een gehele make-up collectie onder een naam presenteert voor de herfst 2012. Toch ben ik van mening dat er best leuke producten tussen zitten. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe eyeliner die in aparte kleurtjes te koop is. Daarnaast zou ik de nieuwe lipgloss wel willen proberen, maar vind ik wel dat de kleuren hiervan erg zomers zijn. Wat vind jij van de nieuwe Gosh make-up voor herfst 2012?

[bawlu_buttons]