Gosh make-up zomer 2011


De zomercollectie van Gosh make-up is sindskort te vinden bij Kruidvat. De Gosh make-up van zomer 2011 is een hele veelzijdige collectie, want zowel voor de natuurlijke uitstraling als voor vrolijke kleuren kun je bij Gosh terecht.

Wenkbrauwpen


In beautyland is er weer een nieuw product in opkomst, een wenkbrauwpen. Dit lijkt op een wenkbrauwpotlood, maar in het gebruik werkt het meer als een eyeliner. Volgens Gosh blijft dit product zes uur zitten, wat ik vrij weinig vind. Toch zou ik de Gosh wenkbrauwpen wel een keer willen testen. Het product kost 7,99 euro en is in vier kleuren verkrijgbaar.

Eyeliner


Om de ogen op te maken, heeft Gosh acht verschillende kleuren eyeliner in de zomercollectie met een prijskaartje van 7,99 euro per stuk. Dit product zou niet moeten vervagen of klonteren, wat mij erg prettig lijkt. Je kunt kiezen voor de kleuren: groen, turkoois, bruin, grijs, paars, zwart, marineblauw en roetzwart.

Oogschaduw


Tijd voor het meer kleurrijke gedeelte, de Gosh make-up collectie voor zomer 2011 zit bomvol oogschaduw. Als jij maar één kleur nodig hebt, kun je kiezen voor de mono oogschaduw doosjes, deze kosten 7,49 euro en je kunt kiezen uit acht kleuren.


Ben jij meer iemand die ervan houdt om met haar make-up te spelen? Ga dan voor de duo oogschaduw (8,49 euro) en kies uit één van de zes kleuren. Voor de echte make-up fanaten is er ook een trio oogschaduw (9,49 euro) verkrijgbaar in vier vrolijke kleurcombinaties.

Bronzing poeder


Ben jij ook zo’n type zich schaamt voor haar bleke gezichtskleur? Met een bronzing poeder is dat einde verhaal. Je kunt kiezen voor de Gosh bronzing poeder uit de zomercollectie, die 9,49 euro kost. Deze blush is verkrijgbaar in de kleurcombinatie brons en roze, elke kleurcombinatie heeft vijf verschillende tinten.

Lip marker


Deze lipmarkers zijn echt voor meiden die hun lippenstift en lippotlood overal mee naartoe slepen, want een lippotlood is met dit product overbodig. Roze, rood, kers en chocoladebruin zijn de kleuren waartussen je kunt kiezen als jij de lipmarker wil aanschaffen voor 7,49 euro. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit product. Volgens Gosh blijft deze lip marker precies zo zitten zoals het is aangebracht, maar dat is natuurlijk eerst zien en dan pas geloven.

Nagellak


Veel cosmeticamerken werken met special editions en uiteraard kan Gosh niet achter blijven. De eerste special edition met nagellak van Gosh zit bij de Gosh make-up zomer 2011. Deze keer kunnen we kiezen voor MistyMauve (oud roze), LavenderLove (donker lavendel), NeonBaby (dieproze) en GroovyGrey (zilver). Ik vind de potjes heel erg leuk, maar wat er zo speciaal aan moet zijn, is voor mij nog niet helemaal duidelijk. Voor een nagellakflesje betaal je 6,99 euro.

Ik word erg blij bij het zien van al die vrolijke kleuren van de Gosh make-up. Toch vind ik deze zomercollectie niet erg verfrissend, met uitzondering van de nagellak heeft heeft de make-up naar mijn mening maar een suf uiterlijk. Wat vind jij van de Gosh make-up zomer 2011 collectie?