Grappigste make-up tutorials


Iedereen kan filmpjes op internet zetten. Dat kan hartstikke leuk zijn, maar je krijgt er ook wel rare how to’s van. Ik laat je de grappigste make-up tutorials zien.

GIowpinkstah

GIowpinkstah heeft wel een hele rare make-up stijl. In dit filmpje doet ze een look van Lady Gaga na. Ze krijgt takken in haar haren en camouflage make-up op haar gezicht. Alles bij elkaar maakt het heel een grappig filmpje. Waardoor het is zeker een aanrader is om te kijken.
[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15172″]

PiinkSparkles

Deze make-up goeroe is moeilijk om serieus te nemen. Ze is een levende Barbie pop, die elke week met de meest voor de hand liggende tips komt. Zo komt ze bijvoorbeeld met de tip dat je stekkers uit het stopcontact kunt halen. Ook al zijn de filmpjes serieus bedoeld, je kunt er eigenlijk alleen maar om lachen.
[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15171″]

Yuanx2liang

Deze dame begrijpt niet waarom je een dure vibrerende mascara zou kopen. Zij heeft een trucje waarmee je hetzelfde effect krijgt met een goedkope mascara. Met haar tong uit haar mond gaat ze met haar eigen hoofd trillen. Het grappige effect moet je echt zien!
[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15174″]