4 haarmaskers onder de 10 euro


Natuurlijk was je regelmatig je haren en maak je misschien ook wel gebruik van een conditioner. Wil je jouw haren een keer extra verwennen kies dan voor een haarmasker. Hieronder vind je 4 haarmaskers onder de 10 euro.


Nivea

Het haarmasker hierboven van Nivea is speciaal voor droog en beschadigd haar. Het Intense Repair masker zorgt ervoor dat je haar weer zacht en soepel aanvoelt. Het Nivea haarmasker is 7,45 euro.

Montagne Jeunesse

Het merk Montagne Jeunesse is vooral bekend van de gezichtsmaskers, maar wist je ook dat ze haarmaskers hebben? Hierboven zie je het Frizz Miracle masker, deze helpt tegen pluizig haar en is voor 2,29 euro te koop.

Dove

Ook het haarmasker van Dove helpt beschadigd haar te herstellen. Het masker bevat een speciale Fibre Active technologie wat je haar voed en daardoor zal je haar bij regelmatig gebruik minder snel breken. Deze tube is te koop voor 6,95 euro.


Andrelon

Andrelon heeft ook een hele lijn fijne haarmaskers te koop. Ikzelf ben erg tevreden over de 1-minuut maskertjes, deze zijn voor dagelijks gebruik en zorgen voor glanzend goed doorkambaar haar. Er zijn 3 soorten en zoals de naam al zegt hoeven deze maskertjes maar 1 minuut in te trekken. Heel handig als je haast hebt, maar toch met mooi glanzend haar op je afspraak wilt verschijnen. De verschillende varianten zijn Care&Repair, Glans&Care en Levendige Kleur, elke tube kost 3,99 euro per stuk.