Haarstijl: Marilyn Monroe krullen


De platina blonde krullen van Marilyn Monroe zijn niet te missen. Het lijkt wel of ze op elke foto het perfecte kapsel heeft. Daarom kun je hieronder inspiratie vinden voor Marilyn Monroe krullen.

Marilyn Monroe heeft verschillende haarstijlen met krullen gehad. De krullen waren kenmerkend voor deze vrouw. Voor een speciale gelegenheid is het leuk om krullen in je haar te doen. En als je echt de aandacht wilt trekken met je kapsel, dan zou ik zeker een Marilyn Monroe haarstijl proberen.


Marilyn had vaak een korte, maar nette coupe. Als je jouw haren goed krult, dan word je haar korter. Zo creëer je een kort kapsel. Om mooie lokken zoals Marilyn te krijgen is het beste om krulspelden te gebruiken. Als je dit een tijdje in laat zitten krijg je vanzelf krullen. Daarna moet je een zijscheiding maken en je krullen uitkammen, zodat je er een mooie vorm in krijgt. Als finishing touch moet je wat gel gebruiken om voor echte Marilyn Monroe krullen.

De video hieronder laat zien hoe je een Marilyn Monroe haarstijl kunt creëren.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15130″]

Ik vind de Marilyn Monroe haarstijl er erg leuk uitzien en wil dit zelf ook een keer proberen. Alleen ik ben zelf niet zo handig in het maken van krullen en ben daarom erg benieuwd of dit gaat lukken.

Foto’s via Weheartit