Hello Kitty make-up Memoirs of a kitty


Bij Sephora is al een tijdje een Hello Kitty make-up verkrijgbaar, die zoals je van Hello Kitty verwacht een kleine meisjes droom vol roze en glitters is. Maar voor de nieuwe limited edition Memoirs of a kitty collectie zijn we nooit te oud.

De collectie bestaat uit een Memoirs of a kitty palet, make-up tasje, schrift en een I love lashes mascara. De naam en verpakking van de Hello Kitty make-up verwijzen naar geisha’s, die staan voor de ultieme schoonheid.

Het palet zit in een doosje in de vorm van het hoofdje van Hello Kitty, met daarop een kersenbloesemprint en een glimmend blauw strikje. Binnenin zitten twee lagen, in de bovenste zitten vier tinten oogschaduw van zandkleurig tot donkerbruin, wat mij betreft kleuren die ik ook daadwerkelijk zou gebruiken. In de tweede laag zitten twee kleuren blusher, waarvan één perzik en één roze is. De make-up in het palet is als ik de reviews moet geloven vrij dekkend en blijft lang zitten.

De I love lashes mascara is er in het zwart en zit in een leuke zilveren Hello Kitty verpakking. Het make-up tasje heeft ook de kersenbloesemprint en is daarnaast extra leuk door het bloesempje met Hello Kitty erin en het strikje aan de rits. Op het schrift staat naast de kersenbloesem ook een plaatje van Hello Kitty verkleed als geisha.

Ik zou zelf heel graag het Memoirs of a kitty palet willen hebben, helaas wordt deze lijn niet verkocht bij Sephora in Nederland. Wat vinden jullie van de Hello Kitty make-up?

Leave a Reply

Your email address will not be published.