H&M make-up lente 2011


Zoals veel andere merken springt ook H&M met de make-up voor lente 2011 in op de trend voor felle make-up van deze zomer. Zo kan je een look creëren met één van de nieuwe nagellak, oogschaduw of lipgloss kleuren.

Oogschaduw mag natuurlijk niet ontbreken in de H&M make-up collectie voor lente 2011. De oogschaduwkleuren variëren van diep paars, donker turkoois, glimmend mosgroen tot roze. Ik ben benieuwd of de kleuren op je ogen net zo intens zijn als in het doosje.

Aan de toch al vrij uitgebreide nagellak collectie van H&M worden deze lente acht kleuren toegevoegd, een aantal opvallende kleuren en ook wat neutrale kleuren om deze weer in balans te brengen. Onder de felle kleuren zien we de tropische metallic aquagroen, intens paars en lichtgeel. De rustigere kleuren zijn onder andere Sahara beige, middengrijs en oudroze. Vooral met de gele nagellak zie ik mezelf al helemaal op het strand zitten.

Als je ogen en nagels al zo knallen is een subtiel glossje op je lippen genoeg. Daarom bevat de H&M lente make-up collectie ook verschillende kleuren lipgloss zoals abrikoos, bubblegum en roze, die allen voorzien zijn van een zomers smaakje.

De H&M make-up voor lente 2011 is verkrijgbaar in de H&M webshop en winkels. Wat vinden jullie van de collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.