Hot of Not haar in pasteltinten bij Thakoon


Haarkleuren in pastelroze, mintgroen en lichtblauw waren te zien tijdens de modeshow van ontwerper Thakoon voor zomer 2012. Zie jij het ook wel zitten om je haar in een van deze tinten te verven?

Dat pasteltinten in de mode zijn is natuurlijk zo klaar als een klontje, maar dat ook je haar in suikerspinroze mag in de zomer van 2012 wist ik nog niet. Dit was overigens niet de enige kleur die voorbij kwam op de catwalk van Thakoon. Ook groen en blauw in lichte tinten deden het goed in de kapsels. Dan heb ik het trouwens niet over een paar highlights, want bijna elke hoofdhaar was te zien in deze pastels.

Ik vind het een origineel totaalplaatje opleveren, de show vergeet je niet snel door deze aparte haarkleuren. Zelf zou ik niet zo snel voor pastel gaan, maar ik heb mijn haar ook nog nooit geverfd. Wat is jouw mening over deze beautytrend is het een Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Leave a Reply

Your email address will not be published.