Hot of Not Alice in Wonderland nail art

Alice in Wonderland nail art
Alice in Wonderland is één van mijn favoriete, klassieke Disney tekenfilms. Daarom staat er ditmaal in de Hot of Not een nail art centraal die geïnspireerd is door deze film.

Als ik aan Alice in Wonderland denk, denk ik als eerste aan de blonde Alice in haar blauwe jurk. Natuurlijk is zij niet het enige karakter uit de tekenfilm. Zo heb je ook nog de Mad Hatter en speelt de theetijd een belangrijk aspect in het verhaal. Al deze elementen zijn dan ook verwerkt in deze Alice in Wonderland nail art.

Ik vind deze nail art heel leuk verzonnen. De hoed en de theepot zijn goed geslaagd, maar de middelvinger met daarop de outfit van Mad Hatter is naar mijn mening iets minder. Wat vind jij van deze Alice in Wonderland creatie?

[bawlu_buttons]

Foto via KayleighOC