Hot of Not aparte knotjes bij Rick Owens


De modellen die de zomercollectie van Rick Owens showden voor 2012 hadden wel hele aparte knotjes in hun haar. Hoe denk jij over deze kapsels?

Modellen waarvan het haar strak in een apart knotje was gedraaid kwamen voorbij op de catwalk van Rick Owens. Ook zie je aan de voorkant een soort kuif of een korte hanenkam die doorloopt. Het is zo’n raar kapsel dat ik niet weet hoe ik het anders moet omschrijven. De dames hadden hun haren dus apart zitten, maar dat is niet het enige vreemde aan hun voorkomen. Hun wenkbrauwen waren namelijk zo goed weggepoederd dat ze haast onzichtbaar leken.

Een verre van normale look op de catwalk bij Rick Owen. Lekker alternatief, daar houd ik wel van. Als ik lang haar zou hebben had ik het vast een keer uitgeprobeerd. Over de bijna onzichtbare wenkbrauwen ben ik dan weer niet te spreken. Maar het ging hier over de kapsels van de modellen. Laat je mening weten door op de Hot of Not knop te klikken.

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.