Hot of Not gouden barok nail art


Barok is al jaren een geliefde stijl en je ziet het dan ook regelmatig op je nagels voorbij komen. Wat vind jij van deze nail art in een gouden kleur?

Hierboven zie je nagels waarop een gouden barok stijl is aangebracht met een doorzichtig nagellak. De figuurtjes zitten heel precies op de nagels, daarom denk ik dat er een sjabloon is gebruikt. Het lijkt mij daarom niet een heel lastig karwei en daarbij heeft het ook een mooi chique resultaat. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere basis kleur zoals zwart.

Ik wil mijn nagels ook een keer manicuren met een gouden barok print. Hoewel ik fan ben van vrij neutrale kleuren en rustige prints vind ik deze vormgeving wel erg mooi. Wat is jouw mening over deze nail art, is het Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto via Nailartsgallery

Leave a Reply

Your email address will not be published.