Hot of Not haaraccessoires bij Dolce & Gabbana


Tijdens de Dolce & Gabbana show voor winter 2012-2013 waren vrij normale knotjes te zien, alleen waren ze met aparte haaraccessoires vastgezet. Wat vind jij van deze kapsels?

Modellen liepen over de catwalk van Dolce & Gabbana met hun haren in eenvoudige knotjes met een soort nostalgische haarbandjes en broches. Het doet een beetje denken aan chique sieraden waarin bloemen, edelstenen en parels zijn verwerkt.

Ik vind de vrij eenvoudige haarlook met de mooie accessoires echt super leuk, maar ik zou het bij een item in mijn haar laten. Van mij hoeft mijn hele haar niet vol met versiering, een pronkstuk is meer dan genoeg. Maar misschien denk jij er wel heel anders over. Wat is jouw mening over deze kapsels, zijn ze Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Leave a Reply

Your email address will not be published.