Hot of Not Pasen nail art


Sommige mensen passen hun nagels aan, aan elke feestdag van het jaar. De vraag is of jij deze nail art voor Pasen Hot of Not vindt.

Op deze nail art voor Pasen zit op elke nagel een ander motiefje. Er is gebruik gemaakt van vrolijke pastelkleuren. De pink is simpel gelakt in een nude kleur roze met daarover een glitterende effect top coat. De ringvinger is paars gelakt en daarna is er een lief haasje op getekend. Het lijkt net of het haasje over een muurtje kijkt, want hij is getekend vanaf zijn neusje.

De middelvinger is blauw geverfd en er zijn paasei motiefjes op gemaakt. Zo zitten er streepjes, kronkeltjes en stippen op. De wijsvinger is geel en er is met wit een half ei getekend. Ook zitten er oogjes en een snaveltje op, zodat het net lijkt alsof een kuikentje uit een ei komt. De duim is het ingewikkeldste, met gras, lucht en paaseieren met verschillende motiefjes.

Ik vind de nagels schattig en leuk voor Pasen. Toch vind ik zulke drukke nagels niet leuk voor elke dag. Daarbij heb ik ook hellemaal geen geduld om dit elke week te tekenen op mijn nagels. Wat vind jij van deze Pasen nail art? Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.