Hot of Not skelet nail art


Soms zie je de raarste dingen op nagels. Vandaag laat ik je nagels met een skelet er op zien. Jij mag bepalen of deze skelet nail art Hot of Not is.

Op de ene hand zijn alleen skeletten hoofden getekend en op de andere hand zijn de ribben. Als je de handen tegen elkaar houdt, zoals op de foto, lijkt het net of het skelet zijn mond open kan doen. Op de duimen zijn blij kijkende doodshoofden getekend met bloemenogen.

Eerst zijn alle nagels zwart gelakt. Daarna is er gepriegeld met speciale witte nail art nagellak om het skelet op de nagels te tekenen. De duimen zijn wit gelakt en daar zijn met zwarte nail art nagellak doodshoofden op gemaakt. Voor de ogen zijn allerlei verschillende kleuren gebruikt.

Ik moet zeggen dat ik respect heb voor degenen die dit heeft getekend. Kun je je voorstellen dat je met je linkerhand een skelet op je rechterhand moet maken! Toch zou ik het zelf niet op mijn nagels willen hebben. Ik moet er niet aan denken om de hele dag tegen skeletten aan te kijken die op mijn nagels geschilderd zijn. Natuurlijk mag jij bepalen of deze skelet nagels Hot of Not zijn.

[bawlu_buttons]

Foto via Weheartit