House of Holland nagels

House of Holland nagels
Houd jij van grappige nail arts, maar heb je niet de techniek in je vingers om er één te creëren? Dan zijn de nagels van House of Holland misschien wel iets.

Kunstnagelmerk Elegant Touch heeft de handen ineen geslagen met modeontwerper Henry Holland. Henry staat bekend om zijn vrolijke en speelse prints en die zie je dan ook terugkomen in zijn House of Holland nagels. Hij creëerde 18 paar kunstnagels variërend van caviar tot gezichtjes en nagels met letters die je er zelf op kunt plakken.

House of Holland nagels 2

De Kunstnagels zitten verpakt in een doosje dat lijkt op een klein huisje en kosten 12,95 euro. Elk set bestaat uit 24 nagels in 10 verschillende maten met daarbij een tube lijm, een kleine vijl en de instructies. De nagels zijn lang, dun en flexibel en hebben een ovale vorm en lopen een beetje spits toe. Voordat je de nagels op plakt, moet je ze eerst wel even goed passen en klaarleggen. Want de lijm droogt vrij snel op.

House of Holland nagels 3

House of Holland nagels zoom

Ik vind House of Holland nagels erg leuk en word helemaal vrolijk van de dessins. Wat ik alleen wel lastig vind is dat de nagels lang zijn. Ze zijn overigens niet extreem lang, maar als je lenzen draagt is het niet heel fijn. Daarnaast voelt het ook anders tijdens het typen. Ik zou de nagels dan ook niet continu dragen, maar voor een feestje of een andere gelegenheid zijn ze erg leuk.