How to: dubbele eyeliner


Eerder kon je al inspiratie opdoen voor een dubbele eyeliner. In deze how to vind je hoe jij eenvoudig de dubbele eyeliner kunt aanbrengen.

Benodigdheden:

  • Highlighter voor ogen
  • Bruine oogschaduw
  • Vloeibare zwarte eyeliner
  • Mascara
  • Wimperkruller

Basis


Breng een highlighter aan je oogleden en het wenkbrauwbot. Zo gaan je ogen er opener uitzien. Als je dit hebt gedaan, pak dan een bruine oogschaduw en doe dit op je arcadeboog. Met de oogschaduw creëer je diepte in je ogen.

Voorbereiding eyeliner


Voordat je de eyeliner aanbrengt, maak je eerst een paar testlijnen op je handen, zodat je weet hoe dik de lijnen uitkomen. Als je dit hebt gedaan, plaats dan je pink op je wang voor meer stabiliteit als je de eyeliner opdoet.

Eyeliner aanbrengen


Begin in het midden en zet een streep naar de zijkant van je oog. Als je een mooie lijn hebt gecreëerd, maak je de eyelinerlijn af door vanaf de binnenkant naar het midden te gaan.

Lijn 2


Een dubbele eyeliner kan natuurlijk niet compleet zijn met 1 lijn. Nu je de eerste lijn hebt aangebracht, moet je nog een tweede opdoen. Begin net naast het midden en trek een streep naar boven.

Onderkant


Breng nu een aantal kleine streepjes aan de onderkant van je oog aan, om je eyeliner look af te maken.

Mascara


Breng hierna zoals gewoonlijk je mascara aan. Vergeet niet eerst om een wimperkruller te gebruiken voor een mooi resultaat.

Foto’s via Michellephan

Leave a Reply

Your email address will not be published.