Video how to’s: knot maken

How-to-s-knot-maken
Weet jij niet meer hoe je origineel kunt zijn met je kapsel? Dan is misschien dit artikel wel iets voor jou! Hieronder vind je namelijk een aantal how to’s die je laten zien hoe je een knot kunt maken.

De onderstaande how to’s begeleiden je om een knot te kunnen maken laten verschillende varianten zien. Zo komt de donutversie voorbij, maar zie je ook een nonchalante look en een ingevlochten knot langskomen. Het lijkt in ieder geval moeilijker dan dat het is.

Ingevlochten knot

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”17894″]
Persoonlijk denk ik dat de ingevlochten knot erg prachtig is, maar wel wat oefening vereist. Zoals je kunt zien, moet je aardig wat geduld hebben als je met je hoofd ondersteboven hangt. Daarnaast is het vlechtgedeelte een precies werkje dat er uiteindelijk voor zorgt dat je met een mooie coupe rondloopt.

Donut knot

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”17895″]
In Nederland is deze knot bekend als de donut, maar in andere landen wordt dit ook wel de ballet bun genoemd. De hulpmiddelen die je nodig hebt om deze te creëren zijn: speldjes, een haarborstel of kam, haarlak en een haardonut in de kleur van je eigen lokken.

Nonchalante knot

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”17896″]
Ben jij niet zo van de strakke haarstijlen? Dan kun je eens de nonchalante knot proberen. Het grootste voordeel van dit mooie kapsel is nog wel de korte tijd die je ermee bezig bent. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor meiden die zich ‘s ochtends enorm moeten haasten.

Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze how to’s om een knot te maken. Als je op zoek bent naar nog meer ideeën dan kun je het artikel inspiratie voor haarknotten eens bekijken.