How to: perfecte rode lippen


Hoe kun je rode lippenstift aanbrengen om de perfecte rode lippen te krijgen? In deze how to kun je lezen hoe je dit kunt doen.

Benodigdheden

  • Lippenbalsem
  • Rode lippenstift naar keuze
  • Lippotlood die dezelfde kleur als de lippenstift
  • Witte eyeliner
  • Foundation of concealer
  • Lippenpenseel
  • Tissue

Basis

Zorg dat je lippen goed zacht en gehydrateerd zijn, voordat je de lippenstift opdoet. Breng daarna een dun laag foundation of concealer aan je lippen. Dit zorgt ervoor dat het natuurlijke pigment van je lippen verdwijnt, zodat je lippenstift nog beter opvalt. Dep je lippen met een tissue en haal de oneffenheden aan de rand van je lippen weg.

Lippenstift aanbrengen

Nu de basis erop zit, kun je beginnen met het aanbrengen van de lippenstift. Voor een net resultaat kun je dit doen met een lippenpenseel. Begin in het midden van je lippen en eindig aan de zijkanten. Zo kun je hoeveelheid kleur op je lippen bepalen. Als je jouw gewenste kleurtoon hebt, doe er dan nog een laag op, zodat de lippenstift langer blijft zitten.

Perfect effect

Om je lippen mooier uit te laten komen, gebruik je een lippotlood dat dezelfde kleur heeft als je lippenstift en brengt dit op je liplijn aan. Deze lijn voorkomt vervaging van je lippenstift. Voor een zachtere look, breng je het lippotlood aan de zijkant tot de bovenkant van je lip aan en veeg dit naar binnen met je vinger.

Wil je jouw lippen extra laten opvallen? Breng dan en witte eyeliner op je lippen, voordat je de foundation of concealer opdoet. Vergeet niet om dit uit te vegen met een lippenpenseel of je vinger. Zo verdwijnt het natuurlijke pigment van je lippen helemaal en komt de rode lippenstift kleur tot zijn recht.

Foto’s via Weheartit