How to: sexy vampierlook voor Halloween


Zwarte oogschaduw, witte schmink en wat nepbloed. Dat is de vampierlook van je buurjongen. Maar jij wilt natuurlijk met Halloween als sexy vampier de deur uit. Dan zul je er toch wat meer tijd in moeten steken! In deze how to zie je hoe je jezelf kunt transformeren in griezelig sexy vampier.

Vampiers zijn hot. In Twilight zie je vampiers vooral in hun menselijke gedaante, maar voor Halloween is de creepy monsterversie perfect! Met deze make-up zal iedereen je zijn nek aanbieden. De ooglook kost wel even wat tijd, maar dan zie je er ook uit als de perfecte vrouwelijke vampier.

Benodigdheden

  • Hele lichte, dekkende foundation of schmink
  • Gezichtspoeder
  • Zwart wenkbrauwpotlood
  • Zwarte eyeliner
  • Oogschaduw in roze, donkerpaars, zwart en rood
  • Rode glitters die geschikt zijn voor op je oogleden
  • Mascara
  • Nepwimpers
  • Donkere lippenstift en lipliner

Stap 1 – de basis

De basis van je gezicht wordt licht, bijna wit zelfs. Met de schmink en de foundation breng je een dekkende laag aan, die je afpoedert met een lichte gezichtspoeder. Ook werk je je wenkbrauwen weg, zodat je deze later met zwart potlood kunt tekenen. Daarna breng je rond je ogen een roze oogschaduw aan. Onder je ogen en op je oogleden, helemaal tot aan je wenkbrauw. Dit wordt de basis van je ooglook.

Stap 2 – de ogen

Na de basislaag gebruik je een donkerpaarse oogschaduw boven je arcadeboog. Met zwarte oogschaduw maak je de kleur donkerder. Met een blending kwast meng je alles uit naar boven. Op je oogleden komt een knalrode oogschaduw over het roze heen. Ook onder je ogen gebruik je een klein beetje rood.

Hierna breng je ook de donkerpaarse oogschaduw aan onder je onderste wimperrand. Breng de glitters aan op je oogleden en teken vervolgens de grote donkere wenkbrauwen. Je ogen omlijn je met zwarte eyeliner. Laat de lijnen aan de buiten- en binnenkant van je oog iets verder uitlopen. Maak je look af met valse wimpers en mascara.

Stap 3 – de mond

Gebruik lipliner rond je lippen en kleur deze in met donkere lippenstift. Kies voor een donkerpaarse kleur om te matchen met je ogen. Gebruik dan neptanden en nepbloed om je vampierlook helemaal af te maken. Praten met neptanden gaat lastig, maar voor de foto’s zijn ze natuurlijk onmisbaar!

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15068″]

Foto en filmpje via MissChievous