i say: behandelt en voorkomt een blaasinfectie

i say behandelt en voorkomt blaasinfectie
Van alle Nederlandse vrouwen heeft meer dan de helft wel eens last van een blaasinfectie en het merendeel krijgt hier later nog een keer mee te maken. Om een blaasinfectie te behandelen en te voorkomen, zonder het lichaam te belasten, is er nu i say:.

Als je last hebt van een blaasinfectie hebben bacteriën zich gehecht aan je blaaswand. Nu wordt dit vaak behandeld met een antibioticakuur. Maar dit medicijn kan vervelende bijwerkingen veroorzaken, je afweer verzwakken en je lichaam kan er immuun voor worden.

i say blaasinfectie
Na jaren van onderzoek heeft i say: een oplossing gevonden voor het behandelen en voorkomen van een blaasinfectie zonder je lichaam te belasten. Het actieve ingrediënt Cranberry-Active TM werkt samen met de natuurlijke processen van je lichaam. De werkzame stof vormt een laagje rond de bacteriën. Dit zorgt ervoor dat deze zich niet meer aan de blaaswand kunnen hechten, waardoor de infectie wordt bestreden. Vervolgens worden de bacteriën met de urine uit het lichaam gespoeld.

i say: is verkrijgbaar zonder recept. Het is te koop bij verschillende drogisterijen en je kunt het via de website van isaymedical bestellen.

Advertorial