5 ideeën voor kort kapsel


Kort is een brede term als het om kapsels gaat. Je kunt voor extreem kort gaan, totdat je bijna geen haar op je hoofd meer hebt, maar je kunt ook een haarstijl tot je schouders hebben. Ik heb 5 ideeën voor een kort kapsel op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Pixie kapsel


Je moet echt durven om een pixie kapsel te nemen, want deze piekerige haarstijl is erg kort. Een groot voordeel van dit kapsel is dat je niet veel tijd hoeft te besteden om het in model te brengen. Beetje gel, mousse of haarspray erin en je bent klaar om te gaan.

Boblijn


Met een boblijn hoef je niet helemaal kort te gaan, maar het blijft een kapsel dat de aandacht trekt. Je kunt een bob knippen die tot je schouder komt of net over je kaaklijn.

Kort met laagjes


Wil je een kort kapsel met volume? Kies dan voor een haarstijl met laagjes aan de voorkant.

Out of bed look


Voor een stoer en warrelig kapsel, kun je net zoals Dianna Agron voor een bob gaan, waarbij het haar heel dun lijkt. Dit creëert een out of bed look.

Moderne Mohawk


Ik heb het niet over een punk mohawk, maar een minder extreme variant hierop. Scheer 1 of 2 zijkant van je haar en houd de bovenkant lang. Bij een moderne mohawk kun je zelf bepalen hoe extreem je het wilt maken.

Foto’s via Weheartit, Pinterest, Strawberrykoii, Styl.fm en Meidenblog