Justin Bieber parfum vliegt winkels uit


We schreven al eerder dat Justin Bieber het parfum Someday uitbracht. Het parfum ligt nog geen maand in de winkel, maar is nu al op weg om het best verkochte parfum van het jaar te worden omdat het de winkels uit vliegt.

Het parfum Someday van Justin Bieber ligt sinds 24 juni in de schappen van het Amerikaanse warenhuis Macy’s en heeft al 3 miljoen dollar opgeleverd. Als de verkoop zo doorgaat wordt Someday het best verkochte parfum van het jaar. Het luchtje zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn bij andere winkels in Amerika en zelfs in landen als Groot-Brittannië, Duitsland, Australië en Nieuw Zeeland. Of Someday ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog onbekend.

Justin Bieber is de eerste celebrity die zo’n succes heeft met zijn parfum sinds Glow van Jennifer Lopez en Curious van Britney Spears jaren geleden. Selena Gomez, het vriendinnetje van Justin, denkt wat mijn vriendje kan, dat kan ik ook! Zij zal volgend jaar ook een parfum uitbrengen. Dit wordt waarschijnlijk een sportief geurtje, want ze heeft een contract getekend bij een extreme sports merk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.