Kapsels Oscars 2012

Zondagnacht werden de Oscars uitgereikt. De celebrities verschenen met de mooiste kapsels en make-up op de Oscars 2012. Kijk snel mee naar de beautylooks van de sterren.

Angelina Jolie


Wat we dit jaar veel zagen op de rode loper waren losse krullen, eyeliner en rode lippen. Angelina Jolie heeft dit allemaal. Haar haren zijn aan de onderkant gekruld en losgeschud. Verder heeft ze veel volume. Angelina’s oogschaduw bestaat vooral uit bruintinten.

Ellie Kemper


Het kapsel van Ellie Kemper viel erg op bij de Oscars 2012. Ze heeft een pony tot over haar wenkbrauwen. In haar nek heeft ze haar haren opgestoken in een knot. Door de eyeliner en neutralen lippenstift springen haar ogen er uit. Verder heeft Ellie een licht roze blush op.

Emma Stone


Emma Stone draagt haar rode haren in een schuine scheiding. Ze heeft haar haren opgestoken. Door grote plukken om een staart heen te draaien en met speldjes vast te zetten krijg je dit effect. Emma heeft haar oogschaduw ook gebruikt als blush. Haar eyeliner heeft een wing en verder draagt ze roze lippenstift en een beetje bronzer.

Jessica Chastain


Jessica Chastain heeft haar haren in een Franse staart. Eerst is ze met een krultang aan de gang gegaan en daarna heeft ze haar krullen met haar handen wat losser gemaakt. Op de achterkant van haar hoofd, heeft ze haar haren getoupeerd zodat er een bolling komt. Toen heeft ze een deel van haar haren in een staartje gedaan.  Haar make-up heeft vooral nude kleuren. Jessica heeft bruine oogschaduw en zwarte eyeliner. Verder heeft ze bronzer, blush en een nude kleur lippenstift op.

Kelly Osbourne

Als je vader een rockster is moet je wel iets geks met je haar doen. Kelly heeft haar haren pastelpaars geverfd. Ze heeft een middenscheiding en losse krullen. Ze draagt haar haren aan 1 kant van haar gezicht. Ook Kelly draagt lichte oogschaduw, eyeliner en roze lippenstift.

Milla Jovovich


Ook Milla doet mee met de trend en heeft losse krullen in haar haren. Milla heeft highlights en een bob. Ze draagt haar haren aan 1 kant van haar gezicht. Ze heeft een duidelijke Marilyn Monroe look met de eyeliner en de rode lippen. Verder draagt ze oogschaduw en bronzer.

Sandra Bullock


Sandra Bullock gaat niet met de beautytrends mee. Ze heeft stijl haar en een paardenstaart. Een pluk uit haar paardenstaart heeft ze om haar elastiekje heen gewikkeld, zodat je het elastiekje niet meer ziet. Ze draagt oogschaduw, oogpotlood en mascara. Verder heeft ze blush en een glanzende lippenstift op.

Foto’s via A.M.P.A.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.