Kom naar de Doe als een boer-Dag

Doe als een boer-Dag
Kruiwagen racen, koeien voeren, klomplopen en fruit plukken, lijkt dat je wat? Kom dan met de hele familie naar de Doe als een boer-Dag en ervaar hoe het is om te wonen en werken op de boerderij.

Op zaterdag 11 oktober is het Doe als een boer-Dag. Op deze dag openen verschillende boeren in Nederland en België hun schuur-, kas- en staldeuren. Samen met je kinderen kun je een bezoek brengen aan melkboeren, fruittelers, kaasboerderijen, groentekwekers en eierboeren.

Tijdens deze dag worden allerlei activiteiten georganiseerd waarbij je in de huid van de boer kruipt. Zo kun je meedoen aan een boerenzeskamp, vol leuke spelletjes, en na afloop krijgen de kinderen een boerendiploma. Verder kun je koeien melken, lekkere producten proeven en naast alle activiteiten valt er ook van alles te leren. Neem bijvoorbeeld deel aan een rondleiding over het erf of stel al je vragen aan de boer.

Kom naar de Doe als een boer-Dag

De Doe als een boer-Dag is een leuk uitje voor jong en oud en is helemaal gratis. Kortom, trek op zaterdag 11 oktober je kaplaarzen aan en maak er een gezellige dag van. Klik hier voor de boerderijen bij jou in de buurt en schrijf je nu in.