Kom op tv met je e-accessoire

Wecycle tv-spot
Vergeet tassen, sieraden en zelfs de must-have lippenstift van dit moment, jouw accessoire van nu is je e-accessoire. En daarom kunnen jij en jouw e-accessoire binnenkort schitteren in een tv-spot van Wecycle.

Met je laptop, smartphone of tablet heb je je vriendinnen altijd in de buurt, je muziek en de leukste websites binnen handbereik en maak je ook nog eens een fashion statement. Want deze technische snufjes zijn allang geen grijze muizen meer. Ze zijn er in verschillende trendy kleuren en kunnen voorzien worden van vrolijke hoesjes met daarop potjes nagellak en mooi gestifte lippen of versierd worden met strass steentjes en vlinders.

Wil jij jouw favoriete e-accessoire delen met de rest van Nederland? Laat jullie dan samen zien op de website van Wecycle en maak kans op een rol in hun nieuwe tv-spot. Ga naar Wecycle en upload een foto van jezelf met je mobiel, laptop of ander elektrisch apparaat en wie weet zie jij jezelf in september terug op tv!

Lever oude e-accessoire’s in!

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe e-accessoire te kopen? Lever dan je oude gratis in bij een Wecycle-inleverpunt, dan wordt deze goed gerecycled. Zo heb jij niet alleen een nieuwe look, maar ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu!

Advertorial

Wecycle