Kruidvat Beauty Event zomer 2013

Kruidvat Beauty Event zomer 2013
Afgelopen dinsdag heb ik een bezoekje gebracht aan het Kruidvat Beauty Event voor zomer 2013 in de prachtige Falckstudio in Amsterdam. Op deze sfeervolle locatie maakte ik kennis met de producten van het merk voor het aankomende seizoen.

Evenement

Terwijl het zonnetje heerlijk scheen, was ik met enorme verwachtingen onderweg naar het Kruidvat Beauty Event voor zomer 2013. Mijn collega’s hadden mij namelijk duidelijk gemaakt dat dit jaarlijkse persevenement altijd een erg leuke ervaring is. Nadat ik was uitgestapt bij de tramhalte van het Frederiksplein, wat in het hartje van onze hoofdstad ligt, moest ik door de drukke straatjes helaas wel even zoeken naar het juiste adres van de uitnodiging.

Toen ik eenmaal aankwam bij het Kruidvat Beauty Event zag ik direct een uitgerolde groene loper liggen en een welkomstbord bij de deur staan. Op het moment dat ik de doorgang passeerde werd ik door verschillende gastvrouwen opgewacht. Naast een hartelijke verwelkoming, kreeg ik een glaasje bubbels en een naambadge mee waarna ik mijn echte entree kon maken. Ik mocht tevens gelijk een halfvolle goodiebag over mijn schouder hangen, die ik uiteindelijk tot aan de rand toe kon vullen met mijn eigen selectie van favoriete producten.

Tot mijn grote verbazing kwam ik terecht in een huis met enorm veel sfeer en een strakke inrichting. Toch was dit niet zo gek, want op de uitnodiging stond namelijk al het thema “Feel at Home” beschreven. Overal waar ik keek zag ik producten uit het nieuwe en bestaande assortiment staan. Eerlijk gezegd werd ik nogal hebberig van al die gepresenteerde items. Zo tuurde ik naar mandjes vol met peelings, make-up en parfums, maar ook naar rijen met dagcrèmes, zonnebrandproducten en etenswaar.

Mijn selectie producten

Hoewel ik enorm veel items voorbij zag komen op het Kruidvat Beauty Event voor zomer 2013, heb ik voor mezelf een selectie gemaakt van producten die bij mij direct in de smaak vielen. In mijn top 5 leg ik uit waarom ik tot deze keuzes ben gekomen.

1. Olie Spray met caroteen factor 15

Op nummer 1 staat zonder twijfel de Olie Spray met caroteen in factor 15. Dit item is geen nieuwkomer in het kersverse assortiment en voor mij ook geen onbekend terrein. De afgelopen 3 jaar maak ik, elke zomer en tijdens mijn vakanties, hier eigenlijk altijd al gebruik van. Mijn teint wordt namelijk lekker bruin en blijft ook lang zichtbaar. Daarbij moet ik wel toegeven dat ik de eerste paar dagen in de volle zon een zonnebrandcrème of spray met een hogere bescherming gebruik, want anders wordt ik zo rood als een kreeft.

2. Professionele make-up kwasten

De set van professionele make-up kwasten is niet in deze samenstelling verkrijgbaar in de winkel, want daarvan kun je de inhoud binnenkort alleen per stuk los kopen. Toch wil ik dit mapje met beautyitems jullie niet onthouden. Niet alleen de haren voelen super zacht aan op je huid, er is ook voor ieder deel van je gezicht een mooi ontwerp met een houten handvat gemaakt. Je kunt kiezen uit een kwast voor poeder, blusher, foundation en consealer, maar ook voor een rond of breed penseel voor oogschaduw en een schuine variant voor eyeliner.

3. Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette

Ik heb wel eens eerder toegegeven dat ik eigenlijk geen grote fan ben van oogschaduw. Toch heeft de Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette mij enorm verrast. Tijdens het evenement kreeg ik namelijk een mini metamorfose waarin mijn ogen erg mooi werden opgemaakt met dit palet. De nude en bruine tinten pasten helemaal bij mijn bruine ogen en mijn donkerblonde haar en daarom staat dit product op nummer 3.

4. Essence I love Punk Jumbo Eyeliner Pen

Normaal gesproken vind je in mijn beautycase geen eyeliner, maar dat is nu absoluut veranderd. De Essence I love Punk Jumbo Eyeliner Pen is voor mij namelijk een rijkelijke aanvulling sinds ik bij het evenement ben geweest. De visagist liet mij zien hoe ik een strak lijntje net boven mijn wimpers kon creëren zonder met een overdreven opgemaakte look rond te lopen.

5. Bodylotion Silk Macadamia oil

Op nummer 5 staat de Bodylotion in de variant Silk Macadamia oil. Ik vind niet alleen de geur van dit product erg lekker ruiken, de crèmeachtige textuur trok ook razendsnel in mijn huid. Daarnaast had ik het gevoel dat mijn droge benen een goede verzorging hadden gekregen, omdat ze de hele dag zacht en minder trekkerig aanvoelden.

Goodiebag

Ik heb al een aantal persevenementen bezocht maar de goodiebag van het Kruidvat Beauty Event 2013 is toch wel het meest bijzonder. Zoals ik al eerder schreef zaten er in de tas al een aantal producten die de medewerkers hadden uitgekozen, maar mocht je daarnaast nog heel veel andere items er aan toevoegen. Ik voelde me eigenlijk een typische Hollander, want ik nam zoveel mogelijk spulletjes mee naar huis.

Toen ik eenmaal de presentjes op de bank ging uitpakken, voelde ik mij als een kind in een snoepwinkel. Van de leukste items heb ik in ieder geval een foto gemaakt. Zo zie je tussen de afbeeldingen de meegenomen make-up en andere beautysoorten. Verder heb ik mijn kasten kunnen vullen met onder andere een luchtje, doucheschuim, mondwater, dagcrème, nachtcrème en wat zonnebrandproducten.