L’Oréal Solar Sublime haarverzorging


Nu de zomer steeds dichterbij komt, ben je vaak al bezig om te zorgen dat je je huid goed verzorgt. Maar ook je haar mag niet vergeten worden. Door het zwemmen in chloorwater, het zout in de zee en natuurlijk de zon, kan je haar beschadigen. Met de L’Oréal Solar Sublime haarverzorging, kun je je haar voorbereiden op de zon en beschadigd haar te herstellen.


Deze Solar Sublime shampoo werkt herstellend op je haar en werkt op basis van olie. Zonnige highlights zijn heel leuk in de zomer, maar hierdoor wordt je haar wel extra droog. Speciaal voor highlights kun je dan deze herstellende shampoo gebruiken. Met de Solar Sublime Aftersun olie help je je droge haar er na het zwemmen en bakken in de zon er weer bovenop.


Ook deze Solar Sublime shampoo staat voor het herstellen van je haar, maar er is een verschil met de vorige. Deze shampoo geeft je haar namelijk directe hydratatie en bevat vitamine E. Deze shampoo kun je gebruiken na een bezoekje aan de zon, waardoor je haar droog geworden is. Ook de pot herstellende haarbalsem herstelt je haar na een dag zon, zee en strand. Deze after-sun balsem geeft je haar een intensieve voeding.


Het beste is natuurlijk om je haar, net als je huid, vooraf te beschermen tegen de zon. Want ook hier geldt, voorkomen is beter dan genezen. Daarom heeft L’Oréal een zonbescherming voor je haar op de markt gebracht, die je haar beschermt voordat je de zon opzoekt. Dat kun je doen met de Solar Sublime Beschermende Spray, een lichte leave-in spray die ervoor zorgt dat je haar niet uitdroogt.

Daarnaast is er ook nog de Solar Sublime Anti-Frizz melk, deze spray zorgt voor een diepe hydratatie. En natuurlijk niet onbelangrijk, deze melk voor je haar zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen. Ik ben erg benieuwd naar de beschermende sprays, vooral omdat het niet makkelijk is om een goede zonbescherming voor je haar te vinden. Beschermen jullie je haar tegen de zon voordat je naar het strand gaat of gaat zonnen?