MAC make-up Cook MAC lente 2012


Koken zonder calorieën noemt MAC het. En dan heb ik het niet over komkommers, maar over de MAC make-up Cook MAC collectie voor lente 2012.


De Cook MAC collectie voor lente 2012 van MAC make-up is geïnspireerd op kokkerellen. Er zitten 2 kleuren bronzer in de limited edition lijn. Medium, een licht beige bronzer, en Dark, een diepe karamelkleur. De bronzer zitten in de normale compact powder verpakking en er zit een spiegeltje bij zodat je het makkelijk mee kunt nemen. De bronzers gaan 24 euro kosten.


Verder bestaat de collectie uit 3 kleuren gelliner. Midnight Snack, een diep zwarte eyeliner, Wholesome, een blauwe grijze variant, en Added Goodness is donker paars. De eyeliner zit in makkelijke potjes en kost 18 euro.


De Tendertone lipbalsem kost 15 euro en er zit spf 12 in. De balsem is verkrijgbaar in 4 kleuren, Hush, Hush een goudkleurige lipbalsem, Purring is oranje, Hot ‘n’ Saucy is fel roze en Tread Gently is lichtgroen met geel. De lipbalsems zouden een heerlijke fruitige smaak en geur hebben.


De Lacquer nagellak heeft zomerse kleuren. Salad Dressed is een mint groenen met aqua blauw er doorheen. Al Fredo is fel geel met groen en Kid Orange Coral heeft een rood oranje kleur. De nagellak kost 12,50 euro.

Ten slot komen er in de collectie nog een mascara en 2 kwasten. De Opulash mascara kost 17 euro en blijft volgens MAC 15 uur zitten. De liner kwast, voor de gelliner, gaat 21,50 kosten en de poeder blush kwast 37 euro.

Net als de Shop MAC collectie ben ik ook gek op deze make-up producten. Vooral de bronzer en lipbalsem laten mijn hart sneller kloppen. Vanaf 3 maart ligt de lijn in de winkels. Wat vind jij van de MAC make-up Cook MAC collectie voor lente 2012?

[bawlu_buttons]