MAC make-up zomer 2011


Voor de MAC make-up Fashion Flower collectie voor zomer 2011 haalde MAC de inspiratie uit bloemen. Het resultaat is een vrolijke collectie met zachte pastelkleuren aangevuld met wat donkere natuurtinten.


De collectie MAC make-up zomer 2011 bestaat uit zes nieuwe kleuren oogschaduw die voorzien zijn van een bloemenprint. De crèmewitte kleur komt van het madeliefje en heet Fresh Daisies. Groundcover is een taupe oogschaduw en Ever Hip een felle koraalkleur. Er zijn ook drie groentinten, de aquagroene Aqua, de mosgroene Lucky Green en de metallic donkergroene Bows & Curtseys.


Om je ogen eruit te laten springen gebruik je ook de zwarte eyeliner en mascara. MAC Beauty Powder is er in twee nieuwe kleuren, de zachtroze Light Sunshine en de iets fellere Alpha Girl. Dit poeder kun je gebruiken als blusher of op je hele gezicht om wat meer kleur te krijgen.


Er zitten drie kleuren glitterende lipgloss in de MAC make-up Fashion Flower collectie. Budding Beauty is een koraalkleur, Fashion Flower is heel lichtroze en Now In Seizoen is goudgeel. Ook zijn er vier lieve kleuren lippenstift, Ever Hip is wederom een koraalkleur, Growing Trend is taupe, Mlle is snoepjesroze en Summer Shower is een verassende aquakleur.

Wat een leuke collectie, ik mis alleen nog nagellak in bijpassende kleurtjes! De MAC make-up Fashion Flower collectie van zomer 2011 ligt 9 juli in de winkels.