MAC poeder magically cool liquid


MAC heeft een nieuwe poeder aan de vaste collectie toegevoegd, namelijk de MAC poeder magically cool liquid. Je kunt deze poeder al kennen van de MAC & Disney Venemous Villains collectie, waar de poeder in twee kleuren verkrijgbaar was. Maar nu is de magically cool liquid poeder van MAC terug met een nieuwe kleur!


De MAC poeders met de naam Magically cool liquid, zijn er in drie verschillende kleuren. Deze poeders van MAC zijn een gezichtspoeder die heel los en zacht aanvoelt. Wanneer je de poeder aanbrengt op je huid, veranderd het van een losse poeder naar een fris laagje op je huid. Sommige poeders kunnen zwaar of dik aanvoelen, maar dat is bij deze magic poeder van MAC niet het geval.


De donkerste kleur van de liquid cool magic poeders van MAC, is deze Cajun. Deze poeder laat een bronzing effect achter, waardoor je huid een mooie zomerse gloed krijgt. Bij al deze drie cool liquid poeders, gaat de losse poeder na het aanbrengen op je huid over op een verfrissende gloed.


Deze Truth & Light kleur is net als de Cajun al eerder uitgebracht in de Venemous Villains collectie. Blijkbaar waren deze poeders een groot succes, want ze zijn beide terug in de nieuwe poeder collectie van MAC. Truth & Light is de lichtste kleur uit de collectie en is speciaal voor de lichte huid. Door de lichte roze kleur krijgt je huid een prachtige gloed.


De nieuwe kleur uit deze collectie is Honey Rose. Deze roze poeder zit qua kleur tussen de donkere Cajun en de lichte Truth & Light in en staat perfect bij een licht gebruinde huid. Ook deze losse poeder geeft een mooie zomerse glans en kun je over je hele gezicht gebruiken.


De MAC poeder magically liquid cool is dus, zoals de naam al zegt, een poeder die je huid een verfrissende glans geeft. Ik heb deze poeder al eens gevoeld en hij voelt inderdaad erg fris aan op je huid. Deze poeders zijn perfect om je zongebruinde huid ’s avonds mee te laten glanzen! Naast de drie kleuren poeders is er ook een kwast in het vaste assortiment opgenomen. Met de Duo fibre face brush kun je de magically liquid cool poeders op je gezicht aanbrengen.