Mannen willen natuurlijke bikinilijn

Mannen willen natuurlijke bikinilijn
Nu de tempratuur dit weekend eindelijk gaat stijgen, kunnen de bikini’s binnenkort ook weer uit de kast. Hiervoor hoef je echter niet uit te pakken met een grote waxbeurt, want mannen schijnen het liefst een natuurlijke bikinilijn te willen.

Als je een man wilt verleiden dan lukt dit het beste met een natuurlijke bikinilijn. Want hoewel de meeste vrouwen ervan overtuigd zijn dat heren een volledig gewaxte bikinilijn willen, blijkt dit helemaal niet het geval. Uit een onderzoek van een fabrikant van ontharingsmiddelen, onder 1.000 mannen, is namelijk gebleken dat de heren de voorkeur geven aan bijgeknipt en netjes.

Schaamhaar moet bijgeknipt en netjes zijn

Zo gaf 43 procent aan dat ze de bikinilijn van hun vrouw het liefst zo natuurlijk mogelijk zien, maar wel verzorgd. Dit houdt in dat het schaamhaar bijgeknipt is en de randen gewaxt zijn, zodat er geen overtollig haar te zien is buiten de bikinilijn. 17 procent van de ondervraagde mannen koos voor minder haar en ziet zijn partner dan ook het liefste met een Brazilian wax.

Verder verkoos 15 procent de hartvorm en slechts 12 procent wilde een Hollywood wax. De stijl waar de meeste mannen niets van willen weten is de G wax, dit is een kort afgeschoren, klein vierkantje schaamhaar.