Marc Jacobs Daisy Delight parfum

Ellen Marc Jacobs Daisy Delight parfum
Het voorjaar is aangebroken en dat houdt in dat tijd is voor frisse en lichte lentegeuren. Daarom vond ik dit het perfecte moment om het Marc Jacobs Daisy Delight parfum aan jullie voor te stellen.

Marc Jacobs lanceerde zijn allereerste Daisy parfum in 2007. Sindsdien zijn er veel Daisy varianten op de markt gekomen en deze lente wordt de familie weer uitgebreid. Ditmaal met een limited edition lentekindje genaamd Marc Jacobs Daisy Delight.

Daisy Delight verpakking

Marc Jacobs Daisy Delight parfum

Het parfum zit verpakt in een wit doosje dat versierd is met kleurrijke margrietjes. In de verpakking zit een doorzichtige flacon van 50 milliliter met daarin een lichtblauwe vloeistof. De madeliefjes bovenop de dop zijn fuchsia, roze en mintgroen. Als je het mij vraagt is de schattige flacon wederom een schot in de roos. Ik word spontaan vrolijk van de bloeiende bloemen en krijg er een heerlijk lentegevoel van.

Daisy Delight geur

Marc Jacobs Daisy Delight parfum 2
Het Marc Jacobs Daisy Delight parfum belooft een boeket van vers geplukte bloemen te zijn. De geur start met kweepeerbloesem, iris en rode appel. In het hart bevinden zich ook nog gardenia en pioenroos aangevuld met een basis van muskus, cederhout en sadelhout.

Deze eau de toilette is vergelijkbaar met de originele Daisy. Het is een levendige, bloemige geur met een fruitig element. Het is een lekkere combinatie van fris en zoet, zonder dat het zoetsappig wordt. Wel vind ik Daisy Delight een tikkeltje zwaarder dan het origineel. Qua draagtijd blijft deze lentegeur goed hangen. 2 spuitjes zijn dan ook genoeg voor de hele dag.

Marc Jacobs Daisy Delight is een limited edition geur waardoor het tijdelijk verkrijgbaar is. De eau de toilette zit verpakt in een flacon van 50 milliliter en kost 61,06 euro.