The Master Perfumer geuren van Kruidvat

The Master Perfumer geuren van Kruidvat
Tijdens de feestdagen vind ik het leuk om geuren cadeau te geven, maar helaas hangt hier wel vaak een aardig prijskaartje aan. The Master Perfumer geuren van Kruidvat zijn een betaalbaar alternatief voor dure parfums. Deze eau de toilettes zijn van vergelijkbare kwaliteit en hebben een eerlijke prijs.

The Master Perfumer geuren van Kruidvat 2
The Master Perfumer collectie bestaat uit geuren voor zowel dames als heren. De eau de toilettes hebben een echte Kruidvat prijs, iets wat je niet verwacht als je de geuren ruikt en naar de verpakking kijkt. De damesgeuren van 50 ml en de herengeuren van 100 ml kosten slechts 7,99 euro. Daarnaast zijn er ook tasverstuivers van 15 ml die 3,49 euro kosten en verschillende geschenkverpakkingen van 8,99 euro. Deze pakketten bevatten een eau de toilette van 50 ml en een showergel van 150 ml. De parfums kunnen tegen deze prijzen worden aangeboden omdat Kruidvat geen duur model of celebrity gebruikt en geen grote marketingcampagne voert, waardoor kosten worden bespaard.

The Master Perfumer geuren van Kruidvat 3

Ik vind de Kruidvat The Master Perfumer geuren een ideaal cadeau voor Sinterklaas of Kerst. De geuren ruiken lekker, zijn mooi verpakt en zien er luxe uit. Daarnaast zijn de bijbehorende prijzen ook nog eens leuk voor je portemonnee in de dure decembermaand.

Dames- en herengeuren

De eau de toilettes zitten verpakt in stijlvolle flacons. Voor de dames zijn het klassieke, ronde flesjes en voor de heren robuuste, rechthoekige exemplaren. Op het etiket staat naast de naam ook een nummer, wat staat voor het serienummer dat door de parfumeur is geselecteerd. Daarnaast staan ook de belangrijkste geurnoten op het flesje vermeld.

The Master Perfumer collectie bevat 5 geuren voor dames en 4 geuren voor heren. De geuren ruiken heerlijk en variëren van fris tot warm en bloemig, waardoor er voor ieder wat wils is. De parfums blijven ongeveer 6 uur op de huid hangen.

The Master Perfumer geuren van Kruidvat Heren

Dames

  • Rose No 8: pear, rose, sandelwood
  • Orange Blossom No 15: grapefruit, neroli, musk
  • Cherry Bloom No 18: raspberry, cherry blossom, blond wood
  • Violet Orchid No 22: Vanilla, orchid, patchouli
  • Amber No 53: peach, jasmine, amber

Heren

  • Blue Spice No 25: orange, cinnamon, tonka bean
  • Black Wood No 28: lemon, pathouli, cedarwood
  • White Cedar No 43: Tangerine, cardamom, cedar
  • Marine Aqua No 45: bergamot, marine, musk