De meest bizarre lichaamsversieringen


Als je graag opvalt dan kun je bijvoorbeeld een tatoeage of een piercing laten zetten, maar het kan allemaal nog veel extremer. Hieronder staan namelijk de meest bizarre lichaamsversieringen op een rijtje.

Eyeball Tattoo


Hoewel er eerder over dit onderwerp is geschreven mag de Eyeball Tattoo niet ontbreken in het rijtje van de meest bizarre lichaamsversieringen. Normaal gesproken wordt deze techniek toegepast bij mensen die last hebben van oogziekten of littekens op het hoornvlies. Blijkbaar kun je deze pijnlijke tatoeage ook zomaar in je oogbal laten zetten als je gigantisch wilt opvallen. Kijk voor een voorbeeld filmpje in het artikel tatoeage in oogbal.

Scarification


Onder Scarification wordt hier in ieder geval geen bewuste zelfverminking bedoeld. Deze bizarre lichaamsversiering is namelijk geen manier om depressiviteit te uiten, maar dient als spirituele reden. Zo wordt er een kunstwerk in je lichaam gesneden die niet pijnlijker schijnt te zijn dan een normale tatoeage. Uiteindelijk zal het snijden een vormgegeven litteken op het lichaam achterlaten.

3D-Art Implant

Bij implantaten denk je al gauw aan plastische chirurgie en dit is eigenlijk bij 3D-Art Implant ook het geval. Je kunt bijvoorbeeld een silicoon kiezen in de vorm van een ster en deze onder je huid laten plaatsen. Wie nog een stapje verder wilt gaan, kan ook kiezen voor het stretchen van de implantaten. Hierdoor wordt de bizarre lichaamsversiering groter en krijg je een extra groot 3D effect.

Corset Piercings

Hoewel ik een fan ben van piercings vind ik de Corset toch echt wel een beetje overdreven. De middenrug wordt namelijk vol geprikt met allemaal ringetjes waartussen lintjes of touwtjes worden geknoopt. In 2 verticale lijnen worden de piercings naast elkaar geplaatst zodat de bizarre lichaamsversiering op een echte sluiting van een korset lijkt. Je kunt er ook voor kiezen om de piercings op een andere plek te zetten zoals in je hals.

Foto’s via Oddee, Swtattoo en Timidbull Deviantart