Meisje met kanker nieuw gezicht van Covergirl


Voor een jonge beautyblogger uit Amerika is haar grootste droom werkelijkheid geworden. Het meisje, dat sinds februari weet dat zij kanker heeft, is namelijk het nieuwe gezicht van make-up merk Covergirl geworden.

De 13-jarige Talia Joy Casellano ontwikkelde 6 jaar geleden een grote interesse voor make-up en startte daarom haar eigen beautyblog Angels for Talia op. Dit blijkt volgens de Daily Mail een regelrechte hit te zijn want haar bezoekersaantal is inmiddels al boven de 14 miljoen. Toch gaat de carrière van het ongeneeslijke zieke meisje nog een stapje verder, afgelopen maand kreeg Talia tijdens een interview in televisieshow Ellen DeGeneres te horen dat zij het nieuwe model wordt voor de Amerikaanse Covergirl.

De beautyblogger blijft ondanks haar ziekte positief in het leven staan, zo verteld zij: “Make-up is een soort pruik voor mij. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het leidt af van mijn kale hoofd.” Gisteren was het dan eindelijk zo ver, de nieuwe campagne van het make-up merk met Talia als model werd gelanceerd.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15254″]