Miss Sporty make-up zomer 2011


De Miss Sporty make-up voor de zomer van 2011 is geïnspireerd op de natuur maar dan wel met een twist. Het draait bij Miss Sporty deze zomer om een gezonde huid met fel opgemaakte ogen en tropische lippen.

De Miss Sporty make-up zomer van 2011 bevat de Light Energy foundation is speciaal bedoeld voor de zomer (€3,99 ). Om je jukbeenderen te accentueren gebruik je de donkere kleur van de Ohh! Tan So Fine bronzer (€2,99), de lichte kleur is voor de rest van je gezicht.

De tropische lippen krijg je van de Ultra Shine lipgloss (€3,99) in een roodbruine kleur, die je combineert met de Studio Colour oogschaduw (€1,99) in groene, neutrale en mauve tinten. Je zet je wimpers extra aan met Studio Lash mascara (€3,99). De meeste kleur komt op je nagels, met de aquagroene, pastel mauve of zeegroene nagellak (€1,99) van Miss Sporty.

Ik snap welke kant Miss Sporty op wil met deze make-up voor zomer 2011, maar ik mis een beetje de eenheid in de collectie. De bronzer zou ik best willen hebben, over de rest ben ik niet laaiend enthousiast. Wat vind jij van de Miss Sporty make-up?

Leave a Reply

Your email address will not be published.