Miss Universe make-up


Gisteravond werd de finale van de Miss Universe 2011 verkiezing gehouden in Sao Paulo. Natuurlijk gaat de show behalve het uiterlijk ook om het innerlijk, maar hoe zit het met de make-up?

In onderstaand filmpje zie je alles over de make-up die de Missen gebruiken. Ze worden opgemaakt met make-up van het professionele merk Kryolin, om hun sterke kenmerken te accentueren. Want, zo zeggen enkele meiden, het gaat niet om het verbergen van je slechte punten, maar juist om het laten zien van je goede kwaliteiten. Met make-up accentueren de visagisten de mooiste kenmerken van de Missen. Ogen lippen, jukbeenderen, iedereen heeft een ander sterk punt.

De meiden zelf laten weten dat ze zich door de make-up sterker en stralender voelen. Bovendien krijgen ze er veel meer zelfvertrouwen door. Als de hele wereld naar je kijkt, kun je natuurlijk wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken!

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15059″]

Natuurlijk gaat de Miss Universe verkiezing om meer dan alleen het uiterlijk, maar make-up blijft ontzettend belangrijk bij de verkiezing. Ik vind dat ook dat er toch een behoorlijke laag op gaat, niet alleen om punten te versterken, maar uiteraard ook om kleine dingetjes te verbergen. Maar het blijft een Missverkiezing, dus het hoort erbij. Toch? Wat vinden jullie van de Miss Universe make-up?

Leave a Reply

Your email address will not be published.