Nail art voor Pasen


Als je goed bent in nail art kun je je nagels aanpassen aan feestdagen. Daarom geef ik je wat inspiratie voor nagels die met Pasen te maken hebben.

Op de nail art zitten vooral veel hazen, kuikens en eiere. Ook hebben ze leuke motiefjes met stipjes en kronkels. Er is in ieder geval gebruik gemaakt van vele leuke kleuren zoals blauw, roze, geel en groen. Je hoeft voor nail art in het thema Pasen, niet per se hele lange nagels te hebben. Zoals je ziet heb je niet heel erg veel ruimte nodig om je nagels een paassfeer te geven. Wat ook veel voorbij komt bij deze nail art, is dat vaak elke nagel in een ander motief en kleur gelakt is.


Ik vind de nail art wel grappig voor Pasen, maar voor de rest van het jaar vind ik het te druk. Mijn favoriete zijn de blauwe nagels met paaseitjes erop. Ik vind ze leuke kleuren hebben, mooi gemaakt en ze zijn rustig vergeleken met de andere nagels.

 Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.