Nars make-up Kerst 2011


Veel make-upmerken komen rond deze tijd van het jaar met een speciale kerstcollectie, zo ook Nars. Kijk hier mee naar de Nars make-up voor Kerst 2011.


De Nars make-up collectie voor Kerst 2011 bevat 2 nieuwe kleuren oogpotlood. Campo De’ Fiori is een kopertint en St. Marks Place heeft een helder violet kleur. Het derde product is een multifunctionele stick voor de ogen, wangen, lippen en de rest van het lichaam. De kleur G-Spot is donker roze met een gouden ondertoon. De lipgloss heet Albatross en zorgt voor een opvallende glans. De Joyous Red lippenstift heeft een rode tint amber.


De Nars kerstcollectie bestaat verder uit een aantal mooie paletten met donkere tinten oogschaduw. De Arabian Nights oogschaduw trio bevat 2 paarstinten met een parelachtige glans. De linkerkleur is een zwarte pareltint. Het palet Mandchourie bevat een grijsachtige denim kleur en navy blauw.

De nagellak Space Odyssey heeft een metallic aluminium kleur, terwijl Endless Night meer een donkere druiventint heeft. Als laatst bevat de kerstcollectie van Nars make-up nog een gezichtspoeder en crèmeoogschaduw. Het gezichtspoeder, Miss Liberty, heeft een lichte perzikkleur met zachte glans. De crèmeoogschaduw Ponderosa is diepbruin.

Ik vin het oogschaduwpalet met 2 kleuren erg mooi en ben ook benieuwd hoe de metallic Space Odyssey nagellak er op mijn nagels uit zou zien. Welk make-up product uit de Nars make-up collectie voor Kerst 2011 zou jij wel onder de kerstboom willen vinden?

[bawlu_buttons]