Nars make-up lente 2011


Het Amerikaanse make-up merk Nars komt met een nieuwe make-up collectie voor de lente. Geen felle opvallende kleuren in de Nars make-up lente 2011 collectie, maar lichte naturelkleuren die de boventoom voeren.

In de collectie van Nars make-up lente 2011 staat minimalisme centraal, zo zien we veel aardekleuren zoals bruin en beige. Toch zijn de kleuren absoluut niet saai en dat komt mede door de gouden oogschaduw en nagellak. De roze en paarse kleuren maken de collectie vrolijk en passen helemaal bij de lente.


De Nars lente 2011 make-up collectie bevat een lipgloss in 3 verschillende kleuren. De paarse kleur, genaamd Nana, zal ik zelf niet zo snel op mijn lippen smeren, omdat hij nogal donker is. De lichtroze kleur geeft je lippen een perzikachtige glans en met de donkerdere roze kleur krijg je een snoepjesroze kleur.

Deze dunne lippenstift heeft ook een lichtroze kleur, waar je een nude look mee kunt creëren. Het kan zijn dat je een vleugje mango ruikt, want dat is er aantoegevoegd om te voorkomen dat je lippen uitdrogen. De lichtrode lippenstift laat een subtiele kleur op je lippen achter.


De aardetinten komen terug in het oogschaduwdoosje met drie kleuren. De drie bruine kleuren zijn licht en zorgen dan ook voor een natuurlijke oogopslag. Met de gouden kleur kun je accenten aanbrengen.


Door de gouden kleur springt de nagellak met de naam Desperado echt uit de collectie. De oogpotloden hebben een natuurlijke kleur en een opvallende groenachtige kleur.