Nars make-up lente 2012


Er zijn heel veel dingen die leuk zijn aan lente en een van die dingen zijn de lente collecties. Ook Nars make-up komt met een collectie voor de lente van 2012.

In de collectie van Nars make-up voor lente 2012 zijn speelse, felle kleuren gecombineerd met chique goud kleuren. De lijn bestaat uit verschillende lippenstiften, oogschaduw, blushes, nagellak, lippotlood en een oogschaduwpotlood. Ginta Lapina is het gezicht van de campagne en volgens Nars maken haar mooie rondingen en natuurlijke schoonheid haar het perfecte model voor de collectie.


Het Dark Rite Soft Touch Shadow Pencil, kun je gebruiken als oogschaduw, oogpotlood of oogschaduwbasis. Het potlood kost 22 euro en is marine blauw.


Velvet Gloss, is een groot vet lippotlood. Je kunt deze kopen voor 25 euro en is er deze lente in een knalroze kleur genaamd Mexican Rose.


Bilbao Lipstick, is een glanzende lippenstift in de kleur taupe. Het merk belooft dat deze lippenstift je lippen heel goed verzorgt. De prijs van de lippenstift is 25 euro. Valparaíso Pure Matte Lipstick, is een matte lippenstift in een dunne lange verpakking. Hij is kersenrood en voor 26 euro is deze van jou.


Gaiety Blush is een lief roze blush. Het is bedoeld voor een gezonde blos op je wangen. Gaiety Blush ligt in de winkels voor 29 euro.


Douce France Trio Eyeshadow is een limited edition trio oogschaduw. In het doosje zit een licht glanzende roze, een iets donkerdere glanzende roze en een matte, diepdonkere roze oogschaduw. De glanzende kleuren kun je ook als highlighter gebruiken. Voor 42 euro kun je dit doosje kopen.


Paramaribo Duo Eyeshadow, is een limited edition oogschaduw. Het bestaat uit 2 kleuren, namelijk goud en bronskleurig. Volgends Nars kun je ze apart dragen, over elkaar en naast elkaar. Voor 34 euro is deze oogschaduw van jou.


Lhasa Single Eyeshadow, is een mono oogschaduw in de kleur taupe. Voor deze oogschaduw betaal je 24 euro.


Diamond Life Nail Polish, is een limited edition nagellak. In het potje zit bescherming tegen de zon. Dit zou ervoor zorgen dat de nagellak niet verkleurt. De kleur is metallic lila en je betaalt er 18 euro voor.


Ik vind de collectie heel erg mooi. Het meest ben ik geïnteresseerd in de Valparaíso Pure Matte Lipstick.  Wat vind jij van de Nars make-up voor de lente van 2012?

[bawlu_buttons]