Nog een nep Barbie die verslaafd is aan make-up

Nep Barbie verslaafd aan make up
Meisjes en vrouwen die op een levensechte Barbie willen lijken zijn inmiddels geen uitzondering meer. Lhouraii Li is ook zo’n nep Barbie die verslaafd is aan make-up.

Na Valeria Lukyanova en nog een hele rits andere dames die op poppen en op Barbie willen lijken is er nu een nieuwe levende pop. Lhouraii Li, uit het Engelse Bradford, is 21 jaar oud en is verslaafd aan make-up. Elke dag is ze minstens 4 uur bezig met het opmaken van haar gezicht en ze gaat nooit de deur uit zonder een dikke laag plamuur.

Lhouraii Li Barbie

Voor haar looks laat Lhouraii Li zich inspireren door de Japanse mode en Barbie. “Ik doe speciale lenzen in die mijn ogen groter maken. Daarna plak ik ongeveer 14 paar nepwimpers op mijn ogen. Ik heb ook mijn wenkbrauwen weggeschoren en ze een stukje daarboven getekend. Anders ziet het er heel raar uit omdat ik mijn ogen zo groots opmaak,” laat Lhouraii weten.

Haar interesse voor de Barbie look begon ongeveer 4 jaar gelden, maar voor die tijd had Lhouraii Li ook al een bijzonder uiterlijk. Ze was eerst geobsedeerd door de gothicstijl. Ze kreeg toen alleen veel commentaar en besloot daarom zwart in te ruilen voor roze.

[jwplayer player=”1″ mediaid=”21944″]